Curs de ingrijitor batrani la domiciliu (COD COR 513321)

TIP PROGRAM: Nivelul I de Calificare
TOTAL ORE : 360 ( 120 ore teorie, 240 ore practica)
DESCRIEREA OCUPATIEI:
Ingrijitorul de batrani la domiciliu este persoana care ofera servicii de ingrijire personala la domiciliu persoanelor dependente, care nu se pot autoservi, respectiv persoanelor in varsta- batranilor.
DESCRIEREA CURSULUI:
Cursul urmareste dobandirea de cunostinte si abilitati necesare practicarii cu succes a activitatii de ingrijire a batranilor la domiciliu.
Module de curs:
I. OCUPATIA DE INGRIJITOR BATRANI LA DOMICILIU
II. APLICAREA NPM SI PSI
III. ASIGURAREA CONDITIILOR IGIENICO-SANITARE
IV. METODE DE STERILIZARE SI DEZINFECTIE
V. ASIGURAREA PERFECTIONARII PROFESIONALE
VI. IGIENA SI INGRIJIREA PERSOANEI ASISITATE
VII. TIPURILE DE HANDICAP CARE NECESITA PERMANENTA INGRIJIRE, CONDITII SI REGULI DE INGRIJIRE
VIII. INGRIJIREA PERSOANEI CU HANDICAP
IX. REABILITAREA SI RECUPERAREA PERSOANELOR CU HANDICAP
X. NOTIUNI DE INGRIJIRE A PIELII
XI. ACORDAREA PRIMULUI AJUTOR PERSOANELOR ASISTATE

PREGATIRE GENERALA MINIMA PENTRU INSCRIERE LA CURS:
Participantii trebuie sa fie absolventi ai scolii generale obligatorii , respectiv absolventi a 8 clase in invatamantul de stat.

CANDIDATI POTENTIALI:
Cursul se adreseaza tuturor persoanelor interesate de obtinereaa unei asemenea calificari, in vederea dobandirii unui loc de munca sau acelor persoane pentru care acest tip de activitate face parte din viata cotidiana (au un batran in familie pe care trebuie sa il ingrijeasca).
EVALUAREA FINALA SI CERTIFICAREA:
Evaluarea finala se va face prin acordarea de note de catre o comisie de verificare, pe baza unui test scris de cunostinte teoretice generale si a unei lucrari practice executate de cursant.
Pentru obtinerea certificatului de calificare, cursantul trebuie sa obtina, la aceasta evaluare, media minima 7 (sapte).
Certificarea consta in eliberarea, pe baza procesului verbal de examen, a certificatului de calificare tip M.M.S.S.F. si M.E.C.T insotit de un supliment descriptiv care contine competentele profesionale dobandite in urma absolvirii cursului si anume:
– insusirea unor cunostinte teoretice despre anatomia si fiziologia organismului uman, despre dezvoltarea fiziologica si igiena;
– familiarizarea cu notiunile de comunicare, limbaj, relationare sociala;
– insusirea modalitatilor de realizare a serviciilor adiacente ingrijirii la domiciliu;
– optimizarea propriei personalitati, a comunicarii si a relatiilor interpersonale;
– insusirea notiunilor legate de legislatia muncii si acelora legate de deontologia profesionala.
ACTE NECESARE INSCRIERII LA CURS:
– copie dupa actul de identitate ( C.I.sau B.I.);
– copie dupa certificatul de nastere;
– copie dupa certificatul de casatorie( pentru doamnele care si-au schimbat numele);
– copie dupa ultimul act de studii sau foaia matricola;
– adeverinta medicala (specificat „clinic sanatos”).

Reclame

45 de gânduri despre &8222;Curs de ingrijitor batrani la domiciliu (COD COR 513321)&8221;

 1. BADON FELICIA 28 noiembrie 2011 / 19:24

  Numele meu este Felicia Badon,am 37 de ani si locuiesc in Hunedoara.Am lucrat 6 luni in Austria in domeniul „Ingrijire persoane varstnice la domiciuliu”.Experienta in acest domeniu am capatat-o in aceste 6 luni lucrate dar sunt de principiul ca „omul cat traieste invata”.Am luat hotararea sa particip la acest curs ,pe care l-am si absolvit pentru ca mi-am zis ca daca tot am experienta in acest domeniu sa o si oficializez prin acte si binenteles prin insusirea unor noi cunostinte in acest domeniu.
  Pot sa va spun ca am fost placut surprinsa de profesionalismul si modul de desfasurare al acestui curs.In cadrul acestui curs ti se ofera sansa sa participi la ore de practica intr-un azil de batrani,ore de teorie intr-o sala de curs si nu in ultimul rand ore de limba germana.
  Din punctul meu de vedere pentru cine doreste sa participe la acest curs eu il recomand cu toata increderea.
  In final vreau sa transmit intregii echipe mult succes in continuare si sa auzim numai de bine.
  Felicia Badon

  • cerasela 10 mai 2013 / 11:49

   buna Felicia ,si eu sant tot din hunedoara si asa dori sa lucrez la ingrijit batrani in austria cum am putea lua legatura ? nr meu este 0764702822 cerasela

   • felicia 10 mai 2013 / 16:55

    Buna Cerasela ,momentan nu sunt in tara.Cred ca putem comunica pe mail,cel mai usor sau messenger.Numai bine!Felicia

  • DEVELOPE YOURSELF 10 mai 2013 / 14:43

   Multumim pentru aprecieri Doamna Felicia,
   Va dorim mult succes si sa auzim de bine.
   cu Respect
   G. Lenuta

 2. DEVELOPE YOURSELF 3 decembrie 2011 / 20:31

  Stimata doamna Badon,

  Tin, in primul rand, sa va multumesc ca ati apelat la serviciile noastre si ma bucur ca vi-am putut fi de folos in acest sens.

  Mai apoi doresc sa va multumesc, si in numele echipei Develope Yourself, pentru aprecierile facute cu privire la calitatea serviciilor noastre.

  Mi-a parut bine sa va cunosc si va doresc mult succes in continuare!

  Cu deosebita consideratie,
  Karla Koreck

 3. Adina 9 februarie 2012 / 17:12

  Buna ziua

  Cat costa o astfel de formare, cat dureaza si in cat timp putem fi plasati pe un asemenea post in strainatate?

 4. Karla 9 februarie 2012 / 17:14

  Buna seara,

  * Pretul unui curs pentru meseria de INGRIJITOR BATRANI este de 1000 lei, suma pe care o puteti achita integral la inscriere sau in cel mult 3 rate. Se plateste un avans de 500 lei, iar suma ramasa se esaloneaza in 2 rate platibile conform graficului de plati stabilit prin contract.
  * Durata sa este de 10 saptamani sau de 360 ore (240 de ore pregatire practica, 120 de ore pregatire teoretica+ pachetul gratuit ce contine 60 de ore de limba germana).
  * Referitor la ultima dvs. intrebare, va pot spune ca aveti sanse sa obtineti un contract extern imediat ce finalizati o astfel de pregatire, dar numai daca va recomanda un nivel suficient de limba germana (care sa va permita relationarea cu pacientul/pacienta si cu membrii familiei).
  Mi-e mult mai simplu sa va raspund la ultima dvs intrebare oferindu-va un exemplu: dintre persoanele care au finalizat in 28 noiembrie si au apelat la noi- un efectiv de 8 persoane, 5 persoane au plecat in ianuarie, si asta numai pentru ca doleantele doamnelor au fost sa petreaca sarbatorile in familie. Se putea foarte bine pleca si inainte de Craciun.
  Lucrurile se petrec in functie de pregatirea dvs. si in functie de ofertele pe care le au partenerii nostri.

  Cu stima,
  Karla R.

 5. Sorin Francu 1 martie 2012 / 9:32

  Buna ziua,ma numesc Sorin Francu,sint din Fagaras,jud.Brasov,am 55 de ani,si doresc sa va intreb daca pot si eu sa urmez cursul de ingrijitor pentru batrani la dumneavoastra in Resita,si daca da,va rog sa-mi spuneti cand incepe urmatorul curs si daca am vreo sansa sa gasesc de lucru(la aceasta virsta)in Austria.Cu stima si respect,va doresc numai bine!

 6. Sorin Francu 3 martie 2012 / 10:18

  Sant placut impresionat sa gasesc un asemenea curs,nu numai pentru posibilitatile de plecare in strainatate,dar si pentru ca,invatind acest curs,oameni batrini din tara noastra,parinti sau bunici vor beneficia de o altfel de ingrijire,la un nivel net superior.Iar multe invataturi vorajunge si la alte persoane pe cale orala,asta insemnind un mare cistig pentru multi oameni.Va doresc,in afara de succes,multa sanatate si interesul dumneavoastra pentru BINE,sa nu scada ci sa creasca!Cu stima, Sorin Francu

 7. DEVELOPE YOURSELF 3 martie 2012 / 16:02

  Stimate domnule Sorin Francu,

  Inca de la inceput tin sa va multumesc, in numele meu personal si al echipei Develope Yourself, pentru aprecierile facute la adresa activitatii ce-o desfasuram, in ciuda faptului ca nu ati avut contact direct cu noi si nici nu am ajuns sa ne cunoastem.
  In cele ce urmeaza voi incerca sa raspund punctual intrebarilor dvs.
  Referitor la intrebarea dvs. de-a urma cursul de Ingrijitor Batrani, din partea noastra nu exista nici un impediment privitor la participarea dvs. la curs. Observ din e-mail ca locatia spre care v-ati orientat este Resita si banuiesc ca motivul pentru care ati ales aceasta locatie este ca aveti rude sau cunostinte la care sa locuiti pe durata cursului. In Resita, ca si in Timisoara de altfel, un nou curs a inceput in data de 27.02.2012, curs ce se va finaliza in data de 05.05.2012.
  In ceea ce priveste intrebarea dvs. legata de sansa de-a obtine un contract extern ulterior finalizarii acestui curs, raspunsul nostru ar putea fi afirmativ, insa trebuie sa aceentuez un aspect: E posibil sa zambiti, insa afirmatia mea este extrem de pertinenta. Vointa si determinarea dvs. va vor ajuta sa obtineti un astfel de contract..Noi va punem la dispozitie doar ofertele partenerilor nostri, insa de dvs. depinde obtinerea unui job. Criteriile de selectie sunt: cunoasterea limbii germane la nivel conversational, competente relevante evidentiate si de existenta unui certificat de calificare si experienta minima.
  Asadar, stimate domn, toti avem sanse sa ne imbunatatim nivelul de trai, si nu doar atat, chiar sa ne facem utili, sa ajutam, iar daca recompensa actiunilor noastre este de natura financiara, asta este minunat! Depinde insa de noi, de fiecare, daca acceptam schimbarea in vietile noastre, daca dorim sa ne agrenam intr-un proces al schimbarii, schimbare ce poate implica, cateodata, chiar reorientarea profesionala; daca avem vointa de-a invata lucruri noi- chiar o limba straina si daca avem determinarea de-a ajunge la telul propus.
  Sper, ca in randurile de mai sus sa fi cuprins raspunsurile datorate, iar la final permiteti-mi sa va doresc mult succes in tot ceea ce veti intreprinde pe viitor, sanatate si puterea de-a va irealiza obiectivele!

  Cu aleasa consideratie,
  Karla Racliu
  General Manager

 8. resita 2 aprilie 2012 / 17:39

  am terminat si eu la voi in luna noiembrie acest curs si urma sa vin la un interviu in ianuarie dar intre timp am gasit un loc de munca in austria (am inlocuit pe cineva la o batrana)si akum vreau sa merg inapoi.cu cine pot lua legatura ?

 9. nicoleta 5 mai 2012 / 13:04

  buna ziua ,sunt asistenta medicala ,lucrez la un cabinet medical(medic de familie)de 5 luni ,m-ar interesa daca pot urma doar cursul de limba germana ?

 10. DEVELOPE YOURSELF 6 mai 2012 / 11:07

  Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati la nr. de tel 0745042221 / 0752073334.

 11. Tiganus Gabriela 1 iunie 2012 / 2:04

  Buna ziua,sunt din Bucuresti si as vrea sa-mi spuneti cum as putea participa la acest curs si cum ar trebui sa dau examenul. Adica doar la sediile dumneavoastra,sau exista si in Bucuresti o filiala,sau cum anume se fac orele de practica,unde,daca pe perioada de practica se castiga ceva bani,daca trebuie sa-mi platesc eu transportul spre locul de practica si orice amanunt legat de cursurile de limba germana,Am deja 57 de ani,credeti ca mai sunt acceptata in Germania la practica?
  Am lucrat la 7 persoane acolo, experienta am, germana conversational stiu,dar imi lipseste o diploma si mai e loc de invatat atat notiuniprofesionale cat si de limba.
  Mi-as fi dorit sa va fi descoperit mai demult,dar si asa ma bucur..
  Faceti un lucru minunat.Felicitari!

  • nicoleta 2 iunie 2012 / 12:30

   practica nu cred ca se face in germania,cred ca faci cursul in romania ,iei diploma si apoi iti cauta de lucru,asa am inteles eu ,nu stiu daca am inteles bine.

   • DEVELOPE YOURSELF 2 iunie 2012 / 13:13

    Practica se face in tara. Cu atat mai bine daca aveti experienta, dar pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati la numerele de telefon 0745042221 / 0752073334.
    Iar in ceea ce priveste raspunsul la a doua intrebare: noi va punem la dispozitie doar ofertele partenerilor nostri, insa de dvs. depinde obtinerea unui contract.
    Criteriile de selectie sunt: cunoasterea limbii germane la nivel conversational, competente relevante evidentiate si de existenta unui certificat de calificare si experienta minima. Partenerii straini apeleaza la noi datorita fortei de munca calificate.

 12. Delia Deleanu 29 iunie 2012 / 22:12

  Cand se fac incrierile pt urmatorul curs?As dori sa ma inscriu si eu.Delia Deleanu

  • Karla Racliu 5 iulie 2012 / 10:42

   Stimata doamna Deleanu,

   In cuprinsul acestor randuri va voi raspunde la ambele intrebari adresate de dvs. Un nou curs tocmai a inceput in data de 25.06.2012, urmand a se finaliza in 06.09.2012. In aceasta serie inca se mai pot face inscrieri. Momentan, referitor la program nu va pot da coordonate ferme ale graficului de desfasurare al cursului, intrucat este provizoriu datorita intercalarii acestei noi serii cu seria ce va finaliza in 12 iulie. Dupa aceasta data se va stabili cu exactitate cum va urma sa se desfasoare cursul: pregatirea practica, pregatirea teoretica si seminariile de lb. Germana. In principiu pot sa va spun ca orele se vor tine dupa-amiaza de la ora 16.00, doar pregatirea practica efectuata in cadrul caminului de batrani Adam Muller Guttenbrunn se va derula dimineata in intervalul orar 8-14, insa si aici aveti posibilitatea, la buna intrlegere cu formatorul de practica, sa mergeti si dupa-amiaza intre orele 18-21, asta ca alternativa. Sau poate sambata si duminica daca nu lucrati.
   Sper ca am raspuns solicitarii dvs., ramanand sa va decideti. Daca aveti si alte intrebari le puteti, neintarziat, adresa.

   Cu stima,
   Karla Racliu

 13. Delia Deleanu 30 iunie 2012 / 13:42

  Intre ce ore se va tine cursul. Am un job, si ma gandesc sa nu se suprapuna! Sau se tine doar in week-end?

 14. nicoleta 5 august 2012 / 18:43

  buna ziua,sunt asistenta medicala ,mai trebuie sa urmez cursul sau pot sa urmez orele de limba germana?

  • Karla Racliu 5 august 2012 / 19:02

   Buna ziua,
   Nu mai este necesara pregatirea pe competente de ingrijire, insa daca doriti un job cu specific fie in Austria, fie in Germania, e important sa dobanditi un nivel conversational in lb. Germana si pentru asta v-as recomanda sa faceti un curs fie cu specific (cum este al nostru), fie pentru incepatori.
   Cu stima,
   Karla R.

   • nicoleta 5 august 2012 / 22:29

    cat costa cursul de limba germana la d-voastra?

 15. ionescu ana 10 septembrie 2012 / 12:07

  Buna ziua, ma numesc Ionescu Ana ,am 39 ani ,sunt din Vaslui si as dori sa va adresez o intrebare:pe cand un asfel de curs si in zona noastra ,a Moldovei,stiu multe persoane doritoare de a absolvi cursul printre care si eu!!!!

  • DEVELOPE YOURSELF 10 septembrie 2012 / 14:19

   Stimata doamna Ionescu,

   Din pacate nu as sti sa va raspund la aceasta intrebare, intrucat tine de mai multe aspecte. Nu stiu exact despre ce numar de persoane vorbim in acea zona, apoi, fiind o zona noua pentru noi, nu stiu ce potential are zona Moldovei pe serviciile pe care le oferim noi si nici nu stiu cum am sta din punct de vedere administrativ-organizatoric. Aveti, ma gandesc, in zona un camin de batrani, nu? Noi avem nevoie, intai de toate, de o locatie in care sa se desfasoare pregatirea practica, si mai apoi de personal bine pregatit care sa predea. Avem nevoie de un trainer de limba germana, etc. Dupa cum vedeti lucrurile nu sunt tocmai asa simple, precum par, insa nu sunt nici imposibile. 🙂
   Putem dezvolta subiectul cu interes din partea noastra si, probabil, cu putin ajutor din partea dvs.

   Cu stima,
   Karla Racliu

 16. ionescu ana 11 septembrie 2012 / 19:10

  Multumesc pentru proptitudinea cu care mi-ati raspuns si doresc sa va informez ca o mare parte din femei doresc sa munceasca in Austria ca ingrijitoare batrani la domiciliu,dar cum partea de est a tarii e mai putin favorizata din toate punctele de vedere, limba germana e un mare impediment pentru noi, care am studiat limba franceza si rusa (nici macar engeza).Evident conditia socio-materiala a zonei isi spune cuvantul, insa vointa si putinta exista.

  • Karla Racliu 11 septembrie 2012 / 19:47

   Stimata doamna,

   Inteleg din cele precizate de dvs. ca exista potential in zona din care proveniti. De altfel, inteleg ca exista interes si pentru formare, respectiv pentru invatarea unei limbi straine nu tocmai usoare. In consecinta, pentru a putea dezvolta subiectul, aveti va rog amabilitatea de-a va lasa un numar de contact pentru a putea comunica mai usor.

   Cu respect,
   Karla Racliu

 17. Daniela Jichici 20 septembrie 2012 / 5:39

  Buna dimineata. Folosesc de catva timp serviciile unor firme de intermediere joburi pentru ingrijitori batrani la domiciliu in Austria si Germania. Intrebarea mea este una foarte simpla: Comisioanele de care le dam firmelor din tara pentru care nu se primeste nici un fel de chitanta sau factura si care nu se regasesc in contract nu se pot considera o forma de EVAZIUNE FISCALA? si de ce pentru cei care transporta persoane in Austria si Germania, nu se emite bilet de calatorie ocupantului mijlocului de transport, practic se face doar o rezervare telefonica fara a exista incheiat un contract de transport?

  • DEVELOPE YOURSELF 20 septembrie 2012 / 7:55

   Stimata doamna,

   Am o nedumerire legata de mesajul dvs.: de ce ne adresati noua astfel de intrebari? Cei mai in masura sa va raspunda la ele sunt tocmai cei carora le platiti astfel de servicii si pe care ii incurajati in acest sens. Specificul nostru este formarea profesionala, dupa cum bine ati vazut pe site, iar tot ceea ce noi facem este complet legal indeplinind si cele mai exigente criterii.
   As putea foarte simplu sa va raspund, insa nu stiu daca raspunsul meu vi-ar placea. Intrucat vinovati nu sunt cei ce solicita astfel se taxe, ci aceia care le suporta.
   Imtr-un fel sau altul cred ca prin prisma celor scrise vi-am raspuns deja.

   Cu stima si consideratie,
   Karla Racliu

 18. Fazakas Olah Magdolna 15 octombrie 2012 / 13:06

  Buna ziua. Ma numec Magda si as vrea sa stiu din ce data incepe urmatorul curs de ingrijitor batrani la domiciliu la Timisoara?

  • DEVELOPE YOURSELF 15 octombrie 2012 / 13:13

   Buna ziua,

   O noua serie vom demara incepand cu 15 noiembrie.
   Zi minunata!

   Cu respect,
   Karla Racliu

 19. Epure Ileana 3 ianuarie 2013 / 21:28

  Buna,ma numesc Epure Ileana si as dori sa stiu din ce data incepe urmatorul curs de ingrijitor batrani,in Resita?,in acest an,2013?multumesc anticipat!

  • DEVELOPE YOURSELF 3 ianuarie 2013 / 21:49

   Buna seara,
   ” Va multumim pentru interesul dvs. acordat programelor noastre de instruire. Un nou program se va derula in periada 24 ianuarie-3 aprilie in Timisoara si 24 ianuarie-5 aprilie in Resita.”
   Pentru detalii suplimentare ne gasiti la nr de tele: 0752.073.334 / 0255.233.200 Resita. Persoana de contact Maria Gurmai.

 20. Epure Ileana 3 ianuarie 2013 / 21:32

  SI as mai avea o intrebare:oferiti odata cu terminarea cursului acesta si loc de munca in Austria sau va ocupati efectiv doar de formare profesionala?se poate pleca si in timpul cursului sau trebuie sa asteptam pana cand il finalizam?lucrati cu anumite firme de plasare/intermediere locuri de munca de dincolo?

  • DEVELOPE YOURSELF 5 ianuarie 2013 / 12:42

   Da, se poate pleca, avem cursanti care pleaca si cand revin in tara isi continua cursul!
   Acestia primesc o adeverinta cu un numar de inregistrare in care se specifica ca sunt inscrisi la curs.
   Pentu mai multe detalii puteti sa accesati linkul de mai jos sau sa ne contactati telefonic!
   Cu respect
   Lenuta G.
   DIGI 24 | Cursurile de îngrijire bătrâni, tot mai căutate – 03 ianuarie
   http://www.digi24.ro/emisiuni-locale/timisoara/articol/Cursurile-de-ingrijire-batrani-tot-mai-cautate_69605

   • Epure Ileana 5 ianuarie 2013 / 21:15

    Va multumesc foarte mult pentru raspunsurile promte,intr-adevar in ceea ce ma priveste ati dat dovada de mult profesionalism.Din pacate,sincer va spun cu mult regret ca am avut de-a face numai cu nenorociti pana acum.Sunteti singura firma care mi-a inspirat incredere,si ptr asta va multumesc.Multumesc si ptr faptul ca m-ati contactat telefonic.Voi lua legatura cu dvs luni,va multumesc inca o data si sper sa colaboram si pe viitor,cu stima….

 21. Simona 18 septembrie 2013 / 16:18

  Buna ziua!Sunt din Craiova,am citit intrebarile si raspunsurile dumneavoastra si as fi interesata sa fac aceste cursuri.M-ar interesa cat costa si in ce perioada se pot face.Va rog,daca puteti sa-mi da-ti mai multe detalii in legatura cu aceste cursuri.Va multumesc!

  • DEVELOPE YOURSELF 23 septembrie 2013 / 9:25

   Buna ziua
   Doamna Simona,

   Pentru mai multe detali legate de curs puteti
   sa o contactati pe Daniela Tanasie din Severin la tel: 0740.271.571

 22. VALERICA SIRBU 12 martie 2014 / 12:25

  BUNA ZIUA am terminat cursul la d-voastra in decembrie 2013.deja lucrez in AUSTIA DE UN AN .va rog sa-mi spuneti daca primesc alocatie pt 2 copii de 15 si 17 ani si in luna cand sunt in tara eu lucrez o luna in Austria si o luna in tara dar platesc in toate cele 12 luni ale anului SVA ADICA 158 euro.VA MULTUMESC ma numesc Valerica si sunt de langa CARANSEBES

  • DEVELOPE YOURSELF 18 martie 2014 / 13:07

   Buna ziua,

   trebuie sa depuneti un dosar la primaria din localitatea unde lucrati, prin care sa dovediti ca platiti asigurarile sociale de la ei, cu documentele necesare (recomand sa va interesati care sunt acestea).
   Si mai trebuie sa faceti un dosar la Directia de munca din tara.
   Ei va vor spune ce documente sunt necesare..,
   si stiu ca veti primi alocatia pentru cei doi copii pe un an intreg.
   succes
   asteptam sa ne scrieti.
   Spor in toate

   Lenuta Glujdea- Agent Servicii Clienti

 23. VALERICA SIRBU 18 martie 2014 / 19:55

  multumesc ,asa este am depus toate actele in decembrie iar in februarie am primit o suma de bani dar nu stiu pe ce luni este alalatia.si doar o data pe an se primeste alocatia sau normal..mai am o intrebare din salarul brut se calculeaza impozitul dupa ce s-au scazut cheltuielile si ce cheltuieli intra aici .va multumesc si va pup din AUSTRIA dar de SFIINTELE PASTI sunt acas cu familia

 24. Schneider Romeo 19 mai 2014 / 16:42

  Buna ziua, stimata Doamna Karla
  Am avut sansa sa am grija de un suflet care pana in ultima clipa, nu a afisat durerea pentru a nu deranja pe ceilalti, nu plagea, nu arunca vina pe nimeni, era cuminte ca un copil. Ma intelegeam prin expresia fetei, prin ochii blanzi in care se desfasura intraga clipa.
  Bunul Dumnezeu a dorit sa ma transforme in inger pentru ea. Si a reusit.
  Ceea ce face-ti cu intreaga echipa – merita tot respectul. Va multumesc!

  Cu respect,
  Schneider Romeo
  Galati -19.05.2014

  • DEVELOPE YOURSELF 20 mai 2014 / 14:11

   Buna ziua dle Schneider,

   Va multumim din suflet pentru asa un feed back pozitiv. Satisfactia muncii noastre sunt realizarile absolventilor nostri. Nu e un domeniu usor, dar testeaza capacitatile noastre umane. Sunt convinsa ca veti putea fi un inger pazitor pentru multe suflete ca al acestei doamne.
   Si dvs., ca si noi, cred ca va bucurati ca puteti fi util.
   Fiti binecuvantat!

   Cu admiratie,
   Karla Racliu
   Director General

 25. Enache Madalina 27 martie 2017 / 1:24

  Buna seara!
  Ma numesc Madalina si sunt din Olt.
  As dori sa va intreb daca mai tineti acest curs de ingrijire de batrani.Sincer sunt impresionata de comentariile despre acest curs! Multumesc!

  • DEVELOPE YOURSELF 29 martie 2017 / 8:32

   Buna dimineata,

   Din pacate ne-am incheiat activitatea anul trecut.

   Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s