Si daca este inceput de an, e si vremea bilanturilor.

Asadar, e concludent pentru noi, cei din echipa Develope Yourself, ca 2011 a fost un an bun- un an pentru care multumim tuturor celor care au aratat incredere in noi, apeland la serviciile noastre; 2011 a fost un an productiv si pentru multe dintre persoanele care au obtinut un contract extern prin intermediul partenerilor nostri; 2011 a fost anul in care peste 400 de persoane au invatat ce inseamna sa fi ingrijitor si cum sa preintampini situatiile dificile ce survin pe parcursul procesului de ingrijire;

2011 a fost anul in care am reusit, cu ajutorul cursantilor nostri, sa imbunatatim calitatea serviciilor noastre si sa venim in intampinarea nevoii acute de invatare a limbii germane, introducand in pachetul serviciilor noastre si 60 ore de limba germana. Fapt ce s-a dovedit extrem de benefic pentru toti cursantii anului 2011, intrucat costurile serviciilor de formare profesionala nu s-au modificat.

Datorita solicitarilor in numar mare, 2011 a fost anul extinderii ariei de desfasurare a cursurilor. Am reusit astfel, incepand cu luna septembrie, sa cuprindem si judetele Timis si Mehedinti.

Si ca doleante pentru noul an, ne dorim un 2012 mai eficient si mai productiv; ne dorim ca 2012 sa aduca noi oportunitati si noi oferte de munca pentru toti cei care apeleaza la serviciile noastre si noi perspective de colaborare pentru Develope Yourself!

Karla Racliu (Koreck)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s