Din experienta..

In 2008, cand ne straduiam sa oferim servicii de formare profesionala doamnelor care deja activau in acest domeniu, multi dintre cei ce se gasesc astazi pe piata furnizorilor de formare profesionala, oferind un pachet asemanator de servicii, aveau cu siguranta alte preocupari cotidiene. Sunt uimita cat de usor cred unii ca pot patenta activitatea noastra, activitate ce are un istoric de cativa ani deja… O asemenea activitate implica pe langa experienta in vanzarea de servicii si pregatirea aferenta in comunicarea cu potentialii clienti si informarea lor cu privire la beneficiile formarii profesionale. Profesionalismul, implicarea si onestitatea sunt calitatile unui bun vanzator, iar aceste calitati ies cel mai bine in evidenta dupa numarul celor ce devin clienti, respectiv dupa recomandarile lor ulterioare.
Develope Yourself se bucura deja de un portofoliu ce depaseste 1200 de cursanti, fapt ce reprezinta cartea sa de vizita in orice imprejurare. Iar daca ar fi sa adaugam faptul ca mai bine de 30-40% dintre acestia au obtinut un loc de munca in Austria prin intermediul partenerilor nostri straini, imbunatatim cu atat mai mult imaginea noastra. Si asta mai cu seama pentru simplul motiv ca specificul acestei firme nu este intermedierea locurilor de munca. Toti clientii nostri au beneficiat de servicii de plasare in mod gratuit! Din acest motiv am ajuns sa fim confundati pe piata cu firmele de plasare a fortei de munca. Este un fapt imbucurator! Nu cred ca exista zi in care sa nu primim telefoane in urma carora sa ni se solicite un loc de munca…:)…nu putem decat sa explicam fiecaruia in parte ca noi facem acest lucru doar pentru cursantii nostri, nu externalizam astfel de servicii. O persoana, care doreste o reprofilare profesionala si apeleaza la noi, are la indemana toate instrumentele spre a obtine un loc de munca in strainatate; dar asta nu depinde doar de noi. E foarte important a se-ntelege ca e nevoie de multa munca, vointa si determinare ca sa-ti atingi un obiectiv- oricare ar fi acela. Nu putem invata in locul cursantilor nostri! Acesta este primul aspect pe care il punem in vedere celor ce ne adreseaza intrebari de genul: „dar sigur pot obtine un loc de munca?” Cu siguranta se va intampla asta daca va pregatiti temeinic in acest sens si acordati timpul necesar! Cei mai multi ar dori sa obtina un loc de munca „ieri” si sa nu mai parcurga etapa de pregatire, in conditiile in care cei mai multi nu au avut tangenta cu acest domeniu si se descurca destul de greu/ sau nu se descurca sa comunice in germana. 😦 Iar toate acestea se petrec pentru ca au inca persoane la care se pot raporta- care nu au stiut germana, dar au obtinut un loc de munca; care au urmat cursuri doar formal si au obtinut doar certificatul, etc. Romanul nostru nu e invatat sa ia lucrurile progresiv. La noi inca se merge pe principiul: „daca ala a putut asa, pot si eu!”
Acesta e motivul pentru care m-am decis sa scriu acest articol, intrucat nu de putine ori am fost intrebata care este diferenta dintre noi si ceilalti. Va las pe dvs. da decideti, intrucat eu risc sa las modestia la o parte si sa ma exprim liber…:)
Ma bucur nespus de mult ca am fost pionieri pe Caras si suntem inca autentici si „nepiratati” din foarte multe puncte de vedere. Pentru ca da, poti face ceea ce facem noi, dar nu cum o facem noi!!! 🙂
Asadar, dragi competitori, va multumim ca existati si ca ne tineti spiritul treaz- doar asa ajungem performeri imbatabili! Ceea ce nu ne darama ne face mai puternici. 😉 In consecinta, va dorim mult succes!

Karla Racliu (Koreck)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s