Casa noua, promotie noua

Bine v-am regasit!

dupa o scurta pauza in mediul virtual, avem placerea sa revenim cu forte proaspete si vesti bune!

De putin timp ne-am mutat in casa noua, si anume intr-o zona in care ne puteti gasi mai usor, pe Strada Simion Barnutiu  Nr 7, et 2 (in apropierea de piata Badea Cartan, langa cofetaria Codrina).

Din 01.11.20012, biroul este deschis de Luni pana Vineri intre orele 09-17, iar pentru informatii suplimentare puteti sa ne contactati la numerele de telefon 0745.042.221 / 0753.056.515

O alta veste buna pentru cei interesati de acest curs, este ca in 15.11. 2012 incepem un nou curs.

Inscrierile au inceput!

Asa cum v-am obisnuit, lansam o noua campanie promotionala de care veti putea beneficia in perioada 01.11.2012-01.12.2012  Daca va inscrieti in acest interval, costul cursului va fi de 950 lei, platibil in 3 rate ca-ntotdeauna.
Va asteptam sa ne contactati in aceasta perioada!!!

Cursul se va incheia in 28.01.2013. Dat fiind faptul ca in aceasta perioada vor fi sarbatorile de iarna etc, cursantii vor beneficia de vacanta de sarbatori, in concluzie programul este gandit in asa fel incat sa intrati in noul an cu forte proaspete si cu o calificare profesionala recunoscuta atat in tara cat si in Statele membre ale Uniunii Europene, care desigur va poate imbunatati situatia financiara in noul an!

De asemenea va punem la dispozitie Ghidul de Limba Germana – pentru ingrijitorii de batrani, la pretul de 50 lei. Pe langa toate acestea va oferim gratuit pachetul de 60 de ore de limba germana, unde un trainer va va coordona procesul de invatare. E important sa va dati toata silinta ca in tot acest timp sa invatati germana atat cat sa va descurcati la viitorul loc de munca.

Deviza noastra  si a colaboratorilor nostri este seriozitate si implicare.

Lenuta Glujdea

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s