ANUNT pentru absolventii din Resita si Timisoara

Dragi absolventi,

venim in intampinarea dumneavostra cu informatii utile privitore la certificatele de calificare ce se elibereaza in urma absolvirii cursului de Ingrijitor Batrani la domiciliu.  Fac , aici referire atat la absolventii din Timisoara, ce au sustinut examenul in data de 14.11.2012, dar si la cei din Resita, care au finalizat cateva zile mai tarziu- in data de 17.11.2012.

Avem vesti bune pentru unii si vesti mai putin bune pentru ceilalti….

Si voi incepe cu vestile mai putin bune:  intrucat institutia ce reglemeneaza si autorizeaza activitatea furnizorilor de fomare profesionala si-a schimbat denumirea din  CNFPA  (Consiliul National de Formae Profesionala a Adultilor) in ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari), si stocul de diplome detinut de AJPS (Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale) Caras-Severin s-a epuizat, cursantii care au sustinut examenul in 17.11.2012, cei din localitatea Resita, vor primi certificatele de calificare abia in momentul in care Ministerul Muncii le va tipari pe cele cu noua denumire, iar AJPS va intra in posesia lor.

Apelam la intelegerea dvs. in acest sens, intrucat sunt aspecte ce nu tin de noi. In consecinta,  ne vedem nevoiti sa amanam decernarea certificatelor de calificare profesionala si sa va punem la dipozitie adeverinte ce inlocuiesc certificatul de calificare pana la eliberarea acestora. Nu sunt motive de impacientare nici pentru cei ce urmau sa se deserveasca de ele la locul de munca, intrucat adeverintele sunt valabile si in Austria.

Si acum vestile bune…timisorenii se pot declara extrem de norocosi :), pentru ei Develope Yourself a primit ultimele diplome din acest an.

Asadar, va anuntam ca decernarea va avea loc la sediul din Timisoara (unde s-a derulat cursul si s-a sustinut examenul) , vineri 07.12.2012 la orele 15.00.

Karla Racliu Manager Administrativ
Develope Yourself
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s