Respectul ti-l castigi prin carisma si competenta!

Karla Racliu Dragi prieteni,Vreau ca in randurile ce urmeaza sa aduc cateva lamuriri privitoare la  aparitia mea tv. Asa cum presupuneam, au inceput sa sune telefoanele pentru o oferta de locuri de munca :), ceea ce nu e rau, doar ca, din pacate, nu va pot ajuta in mod direct.

Tot ce pot sa fac este sa va directionez catre colaboratorii nostri, aceia trecuti prin „sita si darmon”-ul exigentelor noastre. Si va asigur ca va dau pe maini sigure!
Multumesc tuturor pentru aprecierile facute la adresa mea si ma bucur ca a fost un subiect ce a starnit interesul publicului larg, dar activitatea noastra, stiti prea bine, nu este medierea locurilor de munca, ci formarea profesionala.
Cu tot dragul va pregatim si ne dam interesul sa ne ridicam la nivelul asteptarilor voastre. Ne dorim sa lansam pe piata muncii austriece o elita de ingrijitori varstnici si cred ca pana acum am reusit sa demonstram ca si in Romania se poate face scoala „pe bune”.

Revenind la subiectul emisiunii, vreau sa va spun ca ceea ce ati urmarit e tot ce se putea dezbate intr-o jumatate de ora pe marginea unui subiect atat de vast. Insa, asa cum v-am obisnuit deja, pregatim un nou proiect ce are in vedere continuarea si dezvoltarea subiectului : ce trebuie sa stii despre migratia in Austria in sectorul serviciilor de asistenta sociala.

Vom lansa in curand pe piata o brosurica de maxima utilitate pentru cei ce aleg sa aduca traiul decent in casa lor prin migratia in Austria in sectorul ingrijirii de varstnici. Vom dezbate pe parcursul a mai multor editii cele mai frecvente intrebari pe care ni le-ati adresat si multe altele de interes.

Dar pana atunci, haideti sa invatam care sunt sarcinile si activitatile specifice acestei meserii si cum puteti sa deveniti competenti in ceea ce faceti. Inscrieti-va la un curs! 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s