Gata Vacanta!

 Karla RacliuDirector Executiv - Develope Yourself
Karla Racliu
Director Executiv – Develope Yourself

Dragi prieteni,

Incepand de astazi ne-am reluat activitatea si acest fapt e un bun prilej sa va spun cateva cuvinte de „pornire” la drum intr-un nou an.

Sper ca ati petrecut momente speciale si memorabile langa cei dragi si ca ati intrat in noul an cu optimism si credinta. Eu va doresc din suflet un an plin de succese ; sa duceti la bun sfarsit proiectele demarate in 2012; sa dobanditi increderea ca lucrurile pot fi si altfel…va doresc multa sanatate si taria de-a depasi obstacolele ce vor interveni si in acest an.

Pentru ca, stiti ca sunt realista, nu pot sa va urez lucruri prea  siropoase (nu ca nu mi-as dori sa aveti o viata ca-n povesti, dar realitatea e alta)…va avea si anul acesta perspective, eforturi sustinute si realizari; dar, dragii mei, cu suficienta vointa si determinare, dar mai ales cu  multa credinta, Dumnezeu va binecuvanta si acest an cu ceea ce va doriti.

E important sa nu renuntati la visele voastre, sa fiti perseverenti in lucrurile bune, sa luptati cu tarie pentru a va indeplini obiectivele (si fiti realisti cand vi le stabiliti)…sa fiti iertatori si ingaduitori, sa faceti bine semenilor vostri si sa nu asteptati nimic in schimb- nici macar recunostinta; sa daruiti din suflet si sa va bucurati pentru lucrurile cele mai marunte; sa fiti multumitori pentru ceea ce primiti si sa fiti chibzuiti cu ceea ce dobanditi prin munca.
Va doresc un an plin de momente minunate pe care sa le valorificati impreuna cu cei dragi!
Va asteptam sa ne treceti pragul si-n acest an si va promitem sa fim la fel de prompti, seriosi si deschisi spre nevoile voastre.
Mi-am propus lucruri constructive pentru voi in acest an si cu ajutorul Bunului Dumnezeu sper sa venim in sprijinul vostru cu proiecte utile.
Va asteptam la seminariile pe care le vom sustine in cateva dintre orasele mari ale tarii ca sa obtineti raspunsuri la stringentele voastre intrebari. Insa, despre aceste demersuri va vom tine la curent in articolele viitoare.
Momentan concentrati-va sa va orientati spre cele mai bune solutii la problemele si nevoile voastre,  iar daca va putem ajuta cu recomandari si sugestii va rog sa nu ezitati sa ne solicitati sprijinul.

Contacte:
Secretariat CS:   0752.073.334 /0255.233.200
Secretariat TM: 0256.220.063 /0753.056.515

Grup Managerial: 0745.042.221 /0741.138.805

Faceti-va viata frumoasa luand deciziile cele mai bune. Spor in toate!

Cu prietenie,

Karla R.
In curand ne veti gasi si pe site-ul nostru care este, momentan, in constructie, dar pana atunci blogul nostru va sta la dispozitie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s