Fii alaturi de noi pe 26 ianuarie!

conferintaDragii mei,

Intr-unul din articolele anterioare v-am promis sa revin cu detalii privitor la seminariile cu oportunitati pe care le vom desfasura in orasele mari ale tarii. Ma gandesc ca intuiti care va fi primul oras? Evident, va fi RESITA! Pentru ca nu pot sa-mi uit obarsia si sunt legata sentimental de acest oras in care m-am nascut, in care am debutat in 2009 ca furnizor de servicii de formare profesionala in ingrijirea varstnicilor.

Va invit cu drag sa participati la acest seminar si sa-i informati si pe altii- interesati sa se reorienteze profesional.

Seminarul va avea loc in data de 26.01.2012 la Hotel Rogge in Sala de conferinte de la etaj, incepand cu ora 10.00. Pe parcursul a 3 ore ne vom stradui sa va oferim informatii utile si  de interes. Iata cateva puncte de pe agenda evenimentului:
– profilul ideal al ingrijitorului de batrani
– de ce e importanta instruirea?
– ce beneficii aduc formele legale?
– care este traiectul contractului din momentul in care a fost semnat cu familia beneficiara?
– ce drepturi si obligatii aveti pe teritoriul statului austriac?

Cred ca aceste subiecte sunt un motiv suficient sa ne onorati cu prezenta, mai cu seama ca veti avea in fata dumneavoastra oameni cu experienta care s-au pregatit temeinic sa va ofere informatii reale si acurate. Va fi un reprezentant al serviciilor de formare profesionala si unul al serviciilor de recrutare si mediere.

Veti avea posibilitatea sa adresati intrebari, intrucat vom aloca in jur de 50 de minute sesiunii de intrebari; iar cei interesati de obtinerea unui contract de munca vor putea discuta mai multe cu reprezentatul firmei ce recruteaza si plaseaza forta de munca in domeniul serviciilor de ingrijire la domiciliu atat in Austria, cat si in Germania.

Urmatorul seminar va avea loc pe tinuturi oltenesti in orasul de pe malurile Dunarii, insa acesta este un alt subiect,  pe care il vom trata distinct intr-un articol viitor.

Cred ca e timpul sa facem lucrurile altfel! Haideti sa tratam cu seriozitate acest aspect si sa renuntam la prea multa cunostinta care ne place sa credem ca o avem. Cat traim tot invatam!

Cu mult drag,
Karla Racliu

Anunțuri

Un gând despre &8222;Fii alaturi de noi pe 26 ianuarie!&8221;

 1. Magnolia Mecea 14 Ianuarie 2013 / 22:42

  Sunt entuziasmata de acest prim seminar, pot confirma ca este pregatit in cel mai mic detaliu cu mult drag si multa dedicare. Totodata, ma simt onorata sa pot prezenta publicului resitean serviciile noastre, dar si sa raspund intrebarilor adresate.
  Va astept cu tot dragul la seminarul din 26.01, sunt convinsa ca vom avea un timp excelent!
  Magnolia Mecea
  Business manager
  M.M. Job Trends

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s