GHID PRACTIC DE LIMBA GERMANA pentru ingrijitori de batrani

ghid limba germanaDin prezentare
Din experienta celor 3 ani de existenta pe piata serciviciilor, timp in care am colaborat cu mai multe agentii externe de plasare a fortei de munca, am invatat ca asteptarile familiilor, ce au nevoie de o ingrijitoare/un ingrijitor, au un anumit standard si singura varianta de-a le fi pe plac este sa ne aliniem lor. Iar ceea ce ne propunem prin prisma materialului de fata este sa va sprijinim sa obtineti un vocabular adecvat si suficient in relationarea cu batranii ce urmeaza sa-i ingrijiti, care nu cunosc alta limba decat limba germana.
Materialul de fata va ofera o sinteza a tot ceea ce va este necesar in interactiunea dumneavoastra cu cei in varsta si cu membrii din familiile acestora, urmarind activitatile specifice si cotidiene din jurnalul unei ingrijitoare.

Multumim pe aceasta cale tuturor cursantilor nostri care ne-au impartasit din experientele lor, simplificand cu mult munca noastra de colectare a informatiilor necesare structurarii acestui ghid.
Evident ca este complet necesara contributia dumneavoastra la insusirea cunostintelor, caci fara constanta, determinare si vointa, nici acest material si nici altul nu v-ar fi de mare ajutor.

V-as indemna pentru inceput sa va ganditi la situatia inversa a lucrurilor, cea in care batranii nostril ar fi ingrijiti de persoane vorbitoare de orice alta limba, numai romana nu. Cata incredere ati avea sa va lasati mama, soacra, matusa, bunica sau strabunica/tatal, socrul, unchiul, bunicul sau strabunicul cu o persoana ce nu ar avea capacitatea de-a relationa cu varstnicul dvs. drag? Din acest motiv va recomand, cu tot sufletul, sa reflectati asupra acestui aspect si sa tratati situatia cu deplina seriozitate.

Puteti rasfoi materialul mai sus prezentat, printr-un simplu click pe link-ul de mai jos!

13 gânduri despre &8222;GHID PRACTIC DE LIMBA GERMANA pentru ingrijitori de batrani&8221;

  1. DEVELOPE YOURSELF 28 noiembrie 2012 / 10:13

    Pentru cei interesati de achizitionarea acestui ghid..

    Ghidul poate fi achizitionat la pretul de 50,00 RON plus taxe Pioripost de 14 RON. Precizam ca plata se face la destinatie.
    Pentru comenzi ne puteti scrie pe adresa de email developeyourself.your@gmail.com sau sa ne sunati la nr de tel: 0753.056.515
    Pe langa adresa va rugam sa lasati si un numar de telefon unde putei fi contat.

    • Larisa 8 ianuarie 2016 / 11:04

      Incerc sa va sun dar spune ca nr de telefon nu este alocat.

      • DEVELOPE YOURSELF 11 ianuarie 2016 / 12:40

        Bună ziua! Ne pare rău de acest inconvenient (date de contact neactualizate).Numerele de telefon pe care ne puteţi contacta sunt 0772.179157(pentru Timişoara) şi 0772.179019 (pentru Reşiţa).Dacă doriţi, ne puteţi lăsa numărul dvs de telefon şi vă contactăm noi.O zi plăcută!

    • Marian 8 noiembrie 2016 / 17:59

      Buna seara,Am sunat la ambele numere de telefon pentru achizitionarea unui GHID.La ambele numere mi sa spus ca o sa fiu contactat pentru a-mi comunica daca mai sunt carti pe stoc sau nu.Au trecut 10 zile si nici un semnal ba mai mult la numerele de telefon mentionate nu se raspunde.Daca la modul acesta i-si trateaza si cursantii…halal firma.Am comentat realitatea firmei pentru a sti si potentialii clienti la ce sa se astepte.

      • DEVELOPE YOURSELF 8 noiembrie 2016 / 19:24

        Stimate domn,
        Realitatea este ca ne-am incheiat activitatea si nu se va mai raspunde decat pe un singur numar de telefon, al meu: 0749422212. Dar si pe acesta trebuie sa aveti rabdare sa vi se raspunda sau cel mai indicat ar fi sa trimiteti un mesaj text cu solicitarea dvs.
        Comenzi pentru ghid s-au preluat, chiar si astazi. Astfel ca, sunt mai mult ca sigura ca nu ati vorbit cu persoana potrivita.
        Va multumim pentru interventie. Toate cele bune!
        Karla Racliu

    • Adriana Linte 24 ianuarie 2017 / 15:14

      Doresc sa comand Ghidul practic de limba germana pentru îngrijitorii de bătrâni

      • DEVELOPE YOURSELF 31 ianuarie 2017 / 20:12

        Il puteti comanda trimitand sms pe numarul 0749422212, cu numele si adresa de livrare. Pretul este de 50 lei plus 11 lei taxe postale. Plata se face prin ramburs.
        Toate cele bune!

  2. DEVELOPE YOURSELF 8 februarie 2013 / 12:31

    Buna ziua,

    Doresc si eu GHIDUL PRACTIC DE LIMBA GERMANA pentru ingrijitori de batrani, am vazut cuprinsul si mi s-a parut foarte util. Intentionez sa lucrez si eu in acest domeniu, acum invat limba germana la Forumul German din Brasov si nu am nici calificare de ingrijitoare batrani. Doresc sa va intreb daca nu se poate face cursul si la distanta sau poate organizati si in Brasov. Oricum materialul este foarte interesant.
    Multumesc. Liliana -Brasov

    D.Y

    Buna dimineata,

    Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre si ne bucuram ca ne-ati contactat tocmai dim Brasov. Din pacate, in Brasov nu desfasuram astfel de cursuri, iar la distanta nu se poate urma un curs ce contine in structura sa ore de practica. Varianta pe care am oferit-o multor cursanti, din celelalte zone ale tarii unde nu desfasuram cursuri, a fost cazarea in zonele in care avem puncte de lucru, pentru maxim o luna de zile din durata cursului, la tarife mici: 30 lei/ zi. Asta implica, insa, costuri suplimentare. 😦 actualmente avem in Resita o doamna din Braila si in Timisoara o doamna din Vaslui.
    Ghidul va poate fi trimis prin curierat cu ramburs. Taxele de curier sunt in jur de 16 lei.
    O zi minunata!

    Liliana-Brasov..
    Buna ziua,
    Multumesc pentru raspunsul dumneavoastra dar pentru mine momentan nu este aceasta o solutie buna deoarece lucrez.
    Doresc insa ghidul care cred ca ma va ajuta sa ajung la scopul propus.
    Ma bucur sa vad ca si in Romania sunt oameni care isi fac treaba cu profesionalism asta inseamna ca mai avem inca sanse. Mult succes.
    K.Racliu

    (conversatie email )

  3. ramona mot 3 februarie 2014 / 19:46

    am rugamintea sa mi spuneti daca in judetul Arad efectuati astfel de cursuri . AS FI INTERESATA :multumesc

    • DEVELOPE YOURSELF 4 februarie 2014 / 10:19

      Buna ziua,

      Din pacate nu, dar avem in fiecare serie cursanti din Arad, se poate sa faceti cursul la timisoara.., va recomand sa ne sunati la tel: 0256.220.063 sau 0756.659.049 si putem stabili detalii.

      Va multumim pentru interesul acordat.

  4. Promedica24 15 aprilie 2015 / 11:18

    Buna ziua,

    Oferim posibilitatea incheierii unui contract legal pentru munca in Germanai in ingrijirea persoanelor varstnice la domiciliul acestora.
    Este necesar sa detineti cunostiinte bune de limba germana la nivel conversational, de asemenea, experienta anterioara in ingrijire persoana la domiciliu;

    Va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0369.435.890 sau 0771.466.107.

    Multumim!

  5. Scarlat Petruta Cristina 22 octombrie 2015 / 15:20

    As dori sa achizitionez si eu acest ghid in limba germana pentru ingrijire batrani.

    • DEVELOPE YOURSELF 22 octombrie 2015 / 17:23

      Buna ziua,

      Din pacate nu mai avem acest ghid pe stoc, dar puteti comanda in schimb cursul de limba germana A1, A2 care costa 45 lei, dupa acest curs se lucreaza in prezent si la cursurile desfasurate la clasa. Daca doriti sa plasati o comanda puteti sa ne contactati si telefonic la 0772 179 019.

      O zi buna,
      Miha Vuc

Lasă un comentariu